DHL Express erbjuder frakt för alla behov

Om du vill skicka ett viktigt brev som individ eller skicka läkemedel i branschen, har DHL Express en skräddarsydd lösning för dina behov.
Som fraktföretag med de mest internationella transporterna finns det alltid möjlighet att hitta en fraktplats eller en hämtningsplats, oavsett om det är en veckodag, en lördag eller en helgdag. Om du måste skicka ett paket till en avlägsen plats, vare sig det är Norge, Danmark eller Kanada, så finns det möjlighet till en lösning så att ditt paket kommer fram och levereras i gott skick.

Flexibla fraktlösningar

DHL Express är specialiserat på att göra fraktlösningar som uppfyller dina krav och gör vad de kan för att göra upplevelsen så hanterbar som möjligt. Drömmer du till exempel? om att skicka ditt paket med CO2-neutral frakt, då kan DHL ge dig möjlighet att göra det. Om du behöver skicka ett viktigt dokument, ett pass eller visum, erbjuds ett specialvärde som kommer snabbt och är försäkrad vid skada eller förlust på t.ex. Det passar.

Om du får ett paket med tullinsamling kommer DHL att betala för dig för att göra processen snabbare och mer hanterbar, då betalar du endast tullavgiften till DHL vid leverans av paketet. Om du däremot måste skicka paket till USA och förvänta dig en tullavgift för mottagaren, kan du välja att förskotera tullen så att försändelsen blir lätt och snabb igen. Du kan läsa mer om tullsamling här.

Håll dig uppdaterad

Både du och mottagaren kommer att hållas uppdaterade på paketet, antingen via mail, textmeddelande eller båda, det är helt upp till dig. Här kan du se när paketet lämnas in och när det lämnas in, samtidigt som du kan följa hela paketets resa på spåra paket.

Men det kan vara svårt och tidskrävande att hitta den bästa lösningen och priset för dina behov, särskilt om det måste göras manuellt, är fraktsidorna tyvärr inte alltid lätt att navigera i. Med Billigtpaket.se prisberäkning kan du snabbt hitta det bästa priset och beställ din frakt direkt, så allt du behöver göra är att vänta på att paketet ska hämtas eller hitta din närmaste fraktplats.